Impact door design

Of het nou om een poster gaat of een complete campagne: wij hebben er zin in om te knallen met jouw visuele identiteit.  Wij geloven dat bij goede vormgeving elk streepje en puntje uit te leggen is. We kijken dan ook naar design door de bril van een marketeer en realiseren impact voor jouw merk!

Design is overal

DTP

Huisstijl

Verpakkingen

Online

Boeken

Magazines

Er zijn honderden voorbeelden te bedenken.
Voor alle visuele communicatie kun je bij ons terecht!

Printmethod voor jou als

creative

 

Heb je tijdelijk wat extra capaciteit nodig? Geen probleem. Besteed je liever je tijd aan creatief werk en niet aan een eenvoudige DTP-klus? Begrijpen we! Loop je even vast en wil je simpelweg even sparren? Bel gerust.

Wat de reden ook is, wij helpen je graag. Of het nou een eenmalige klus is of een langlopend project, we staan klaar om je te ondersteunen.

Printmethod voor jou als

manager

 

Vormgeving staat niet in jouw functie­omschrijving, maar het moet wel geregeld worden. Daar kun je ons voor inschakelen. Wij zijn jouw externe marketing­afdeling. We kunnen alles regelen zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken.

We hebben ervaring met vormgeving voor freelancers, MKB en grote corporates. In welk hokje jij jezelf ook plaatst, wij denken erbuiten.

Zo werken wij

Vormgeving vind je overal om je heen. In je huisstijl of op een verpakking bijvoorbeeld. Toch vragen beide om een heel andere aanpak. Bij je huisstijl moeten we helemaal naar het begin en starten met een blank vel. Letterlijk. Gaan we met een verpakking aan de slag? Dan denken we na over de plek in het schap en een uitstraling die past bij de positionering. Hoe dan ook, we leveren een technisch én visueel goed ontwerp.

We geven daarom altijd vorm als een marketeer. We denken verder na dan alleen een mooi design. Het gaat om je merkherkenning en merkbeleving. Impact maken.