Impact door design

Of het nou om een poster gaat of een complete campagne: wij hebben er zin in om te knallen met jouw visuele identiteit.  Wij geloven dat bij goede vormgeving elk streepje en puntje uit te leggen is. We kijken dan ook naar design door de bril van een marketeer en realiseren impact voor jouw merk!

Lesboek voor IDD en IADS voor de Open Water Diver cursus
De website van Ruig is gebouwd in WordPress
Briefpapier Dutch Real Invest
Loustainbrochure van Loustain, een onderdeel van Koninklijke Ruig

Vormgever
in Heemstede

DTP

Huisstijl

Verpakkingen

Online

Boeken

Magazines

Er zijn honderden voorbeelden te bedenken.
Voor alle visuele communicatie kun je bij ons terecht!

Printmethod voor jou als

creative

 

Heb je tijdelijk wat extra capaciteit nodig? Geen probleem. Besteed je liever je tijd aan creatief werk en niet aan een eenvoudige DTP-klus? Begrijpen we! Loop je even vast en wil je simpelweg even sparren? Bel gerust.

Wat de reden ook is, wij helpen je graag. Of het nou een eenmalige klus is of een langlopend project, we staan klaar om je te ondersteunen.

Printmethod voor jou als

manager

 

Vormgeving staat niet in jouw functie­omschrijving, maar het moet wel geregeld worden. Daar kun je ons voor inschakelen. Wij zijn jouw externe marketing­afdeling. We kunnen alles regelen zodat jij je daar niet druk om hoeft te maken.

We hebben ervaring met vormgeving voor freelancers, MKB en grote corporates. In welk hokje jij jezelf ook plaatst, wij denken erbuiten.

Zo werken wij

Vormgeving vind je overal om je heen. In je huisstijl of op een verpakking bijvoorbeeld. Toch vragen beide om een heel andere aanpak. Bij je huisstijl moeten we helemaal naar het begin en starten met een blank vel. Letterlijk. Gaan we met een verpakking aan de slag? Dan denken we na over de plek in het schap en een uitstraling die past bij de positionering. Hoe dan ook, we leveren een technisch én visueel goed ontwerp.

We geven daarom altijd vorm als een marketeer. We denken verder na dan alleen een mooi design. Het gaat om je merkherkenning en merkbeleving. Impact maken.

Projecten

Webshop

Voor Starre's Wijnshop hebben we een Shopify webshop met diverse koppelingen mogen bouwen, bijvoorbeeld naar het boekhoudpakket en de vervoerder. Zo kan 'Starre' zich bezig houden met het leuke werk.

Leaflets

Communiceren wanneer het telt, daar geloven wij in. Zodoende werken we voor Ruig regelmatig concepten, recepten en leaflets uit. Onder andere dit prachtige exemplaar over wild.

Flyer

Het is belangrijk om in contact te blijven met je leden. Daarom hebben we voor IDD en IADS een flyer geschreven, vormgegeven en geproduceerd. En dat in drie werkdagen!

Boekjes

De jaarlijkse speelweek in Woubrugge is een lokaal evenement, speciaal voor basisschoolkinderen. We hebben de huis-aan-huis verspreide boekjes vormgegeven en geproduceerd.

Visitekaartjes

Voor Monique van Starre's Wijnshop hebben we visitekaartjes ontworpen met diverse achterzijdes. Gedrukt op stevig houtvrij offset met een mat laminaat voor een exclusieve afwerking.

Website

Soms is de briefing eenvoudig: “ik wil gewoon online vindbaar zijn”. Nou, dat kan! Voor Marianne van thuisreanimeren.nl hebben we daarom een eenvoudige onepager gebouwd.

Lesboek

Dit jaar is het Open Water Diver lesboek van IDD en IADS voor de sportduiker volledig vernieuwd. We zijn trots dat we hier een bijdrage aan hebben mogen leveren op het gebied van vormgeving en drukwerk.

Website

Ruig is de marktleider in Nederland op het gebied van wild & gevogelte. Met bijna 40 vestigingen in Nederland is het dé poelier. De website is van onze hand en we voeren regelmatig updates door.

Briefpapier

Briefing: diverse huisstijlmiddelen maken in een kleine oplage die luxe aanvoelt. Voor Dutch Real Invest hebben we briefpapier, enveloppen en visitekaartjes uitgewerkt.

Brochure

Van het borrelmoment tot het dessert, voor ontbijt of diner: je vindt de juiste brood- en keukenspecialiteiten bij Loustain. De brochure wordt jaarlijks geüpdatet. Daar krijg je toch trek van?