RijnGouweLokaal

Rijn­Gouwe­Lokaal

De lokale politieke partij RijnGouweLokaal uit Alphen aan den Rijn is een onafhankelijke, lokale beweging. De partij bevindt zich in ‘het nieuwe midden’ en is betrokken, vol energie, deskundig, betrouwbaar, positief, maar ook kritisch waar het gaat om het functioneren van de gemeente Alphen aan den Rijn. ‘RGL’ wil dat alle inwoners trots zijn op de gemeente.

Drukwerk N

Marketing N

Vormgeving N

Een lokale politieke partij goed ondersteunen kan maar op één manier: door een onderdeel te worden van het campagneteam. Door te zorgen dat je op de hoogte bent van alle ins & outs. En zo hebben we dan ook gewerkt.

Het bijzondere aan de campagne voor RijnGouweLokaal is dat de campagne geen eenheidsworst is voor heel Alphen aan den Rijn (ca. 110.000 inwoners) maar opgedeeld is in maar liefst acht delen, per kern aangepast. Logisch, want niet in elk deel van de gemeente speelt hetzelfde.

We hebben voor ‘RGL’ kernspecifieke folders gemaakt én een algemene folder. Natuurlijk – niet te missen – een verkiezingsposter. Daarnaast hebben we krantenadvertenties uitgewerkt. Maar de kers op de taart wat ons betreft zijn wel de banners voor op diverse (nieuws-)websites. Hoe vaak komt het nou nog voor dat je een geanimeerde GIF mag opleveren?

We hebben met veel plezier voor RijnGouweLokaal aan hun campagne gewerkt en hebben vertrouwen in een mooi resultaat!

De algemene A4-leaflet voor RijnGouweLokaal is een belangrijk middel vol met verkiezingsinformatie
Per kern aangepaste A5-leaflets. Dat is de kern van de RGL-campagne!
Wie zegt dat een krantenadvertentie old school is? Voor RGL hebben we een set met diverse advertenties opgemaakt.
Effectieve banners voor op nieuwssites. Voor RijnGouweLokaal hebben wij geanimeerde ads vormgegeven.