Wij zijn Erik & Michel

Twee energieke, creatieve en eigenzinnige ondernemers. Erik regelt alles op het gebied van drukwerk, print en sign voor je. Michel helpt je met tekst, beeld en vormgeving. Door onze ervaring weten we snel te doorgronden wat je nodig hebt en waar we je echt mee kunnen helpen. 

Na 12 jaar te hebben gewerkt bij diverse drukkerijen ben ik een échte drukwerkdetective te noemen. Ik heb alles wel een keer gezien en geregeld voor mijn klanten. Van een persoonlijk familieboek tot het uitrollen van grote landelijke printcampagnes.

Alles wat bedrukt moet worden regel ik voor je. Volledig onafhankelijk, snel en precies zoals jij het wilt!

Erik Dekker

Print- & signspecialist

Met 10 jaar ervaring in de marketing & communicatie kun je wel zeggen dat ik er vroeg bij was. Mijn carrière heeft zich voornamelijk afgespeeld in de food-sector, maar ook een auto-importeur en softwarebedrijf staan vermeld op mijn CV.

Als marketeer met kennis van vormgeving heb ik het geluk een zeldzame combinatie van skills te hebben. Die vaardigheden zet ik graag in voor jouw merk!

Michel Schreurs

Marketing- & communicatieadviseur

Gewoon
even sparren?

Heb je vragen over drukwerk, marketing of vormgeving? Dan ben je van harte welkom bij ons in Heemstede, onder de rook van Haarlem.