Nieuw: Marketing per maand

Hyper­geperson­aliseerde relatie­geschenken

“Graag wil ik mijn relaties bedanken, maar in deze tijd van thuiswerken heeft een taart opsturen niet zo veel nut. Willen jullie eens met me meedenken?” En dat doen we natuurlijk graag. Want de leukste relatiegeschenken zijn uniek en persoonlijk. Daarom hebben we voor Koninklijke Ruig een verrassende attentie samengesteld.

Het verzoek was om vier kleine, persoonlijke attenties samen te stellen voor de contactpersonen van een relatie van Ruig. Daarnaast bestond de wens om één groter, algemeen presentje te kunnen verzenden voor alle medewerkers van deze relatie. Mede omdat er in deze tijd veel thuisgewerkt wordt waren er al snel duidelijke wensen:

  • Per post te versturen
  • Goed te personaliseren
  • Geen bederfelijke producten

Bij Printmethod werken we nauw samen met Ruig en we kennen de organisatie goed. Het bedrijf is bij het grote publiek vooral bekend als leverancier van wild en gevogelte. Logisch, want het is de grootste poelier van Nederland. Maar wist je ook dat ze met hun merk Loustain een prachtige selectie brood- en keukenspecialiteiten leveren? Wij wel! En daar hebben we voor deze opdracht gebruik van gemaakt.

In het Loustain-assortiment zijn individueel verpakte brownies te vinden. Deze zijn na ontdooien een week of twee houdbaar, maar vooral: ontzettend lekker! Door de verpakking, houdbaarheid en het formaat is dit de perfecte inhoud voor een attentie als dit, want de brownies zijn probleemloos via de post in een brievenbusdoosje te verzenden. En niet te vergeten, het past echt bij Ruig als bedrijf.

Qua verpakking hebben we gekozen voor zwarte brievenbusdoosjes met bovenklep bij de individuele geschenken. De grotere attentie is verpakt in een zwarte magneetdoos. Deze zijn gevuld met de brownies en we hebben een per persoon gepersonaliseerde kaart toegevoegd. De doosjes zijn vervolgens met een gepersonaliseerde sluitsticker afgesloten en verzendklaar bij Ruig aangeleverd.

Bij deze opdracht hebben we het volledige spectrum van onze dienstverlening mogen inzetten: drukwerk, marketing en vormgeving. Door creatief na te denken over de mogelijkheden zijn deze geschenken heel persoonlijk geworden, en dat terwijl het om een bijzonder kleine oplage gaat. Dat is de kracht van Printmethod: wij realiseren wat jij bedenkt!

Kaart voor een relatiegeschenk van Ruig aan BCS

De kaart die in de doosjes is gelegd hebben we per ontvanger gepersonaliseerd. Persoonlijker wordt het niet!

Sluitsticker voor Ruig en BCS

De gepersonaliseerde sticker wordt gebruikt om de doosjes te sluiten en geeft duidelijk aan wie de ontvanger is.

Gevulde relatiegeschenken voor Ruig en BCS

Het resultaat is om van te watertanden toch? Wil je nou ook zo’n leuk relatiegeschenk om aan je klanten, opdrachtgevers of relaties te geven? We denken graag met je mee!