Wij zetten je op de kaart

Je merk is meer dan een bedrijfsnaam. Het is een identiteit. Je merk is hoe jouw klanten je zien. We werken graag aan jouw merk, om je te laten groeien op een manier die bij jou past. Van een gave website tot zichtbaarheid op social media, van briljante brochures tot indrukwekkende bestickering.

Branding

Content

Advertising

Social media

Activatie

Concepten

Websites

Zo werken wij

Jij weet waar je goed in bent. Je weet wat je doet, welke dienst je levert en wat jouw producten onderscheidt van de concurrentie. Jouw bedrijf bestaat met een reden, een doel. Dit alles bij elkaar is de positionering van je organisatie. De plek in het hoofd van je doelgroep.

Die plek moet je veroveren. Daarom starten we met een plan. We bedenken samen wat je wil bereiken en hoe we er voor zorgen dat je die bestemming bereikt. We zetten je op de kaart, zodat je doelgroep jou én je bedrijf in hun hart sluit. We helpen je graag. Jouw succes is ons succes.

‘Merk­eting’

mer·ke·ting (d; v(m))

Dat is marketing voor jouw merk. We geven je klanten een reden om zaken met jou te doen.

Projecten

Webshop

Voor Starre's Wijnshop hebben we een Shopify webshop met diverse koppelingen mogen bouwen, bijvoorbeeld naar het boekhoudpakket en de vervoerder. Zo kan 'Starre' zich bezig houden met het leuke werk.

Leaflets

Communiceren wanneer het telt, daar geloven wij in. Zodoende werken we voor Ruig regelmatig concepten, recepten en leaflets uit. Onder andere dit prachtige exemplaar over wild.

Flyer

Het is belangrijk om in contact te blijven met je leden. Daarom hebben we voor IDD en IADS een flyer geschreven, vormgegeven en geproduceerd. En dat in drie werkdagen!

Website

Soms is de briefing eenvoudig: “ik wil gewoon online vindbaar zijn”. Nou, dat kan! Voor Marianne van thuisreanimeren.nl hebben we daarom een eenvoudige onepager gebouwd.

Website

Ruig is de marktleider in Nederland op het gebied van wild & gevogelte. Met bijna 40 vestigingen in Nederland is het dé poelier. De website is van onze hand en we voeren regelmatig updates door.

Brochure

Van het borrelmoment tot het dessert, voor ontbijt of diner: je vindt de juiste brood- en keukenspecialiteiten bij Loustain. De brochure wordt jaarlijks geüpdatet. Daar krijg je toch trek van?

SEO

Voor diverse opdrachtgevers, waaronder Royal Darts en Sneaker Sales Holland, ondersteunen we bij zoekmachine­optimalisatie.

E-mailing

E-mailings zijn een klassiek, maar reuze-effectief marketingmiddel. We sturen deze onder andere voor Koninklijke Ruig.