Op een bouwplaats is het belangrijk om je signing snaarstrak op te hangen. Dat kan de uitstraling van het terrein maken of breken. Met veel plezier hebben wij voor projectontwikkelaar Timpaan bij hun project Oostzijderpark vlaggen, bouwhekdoeken en bewegwijzering geplaatst.

De doeken hebben we vooraf ingemeten en op maat geproduceerd. We hebben meshdoek gebruikt. Dit brandvertragende materiaal is winddoorlatend, relatief licht maar bijzonder duurzaam. Door gebruik te maken van een doorlopend ontwerp dat over de diverse doeken loopt zorgen de bouwhekdoeken voor zichtbaarheid en herkenbaarheid.

De bewegwijzering is gedrukt op Dibond. Deze panelen bestaan uit een zwarte kunststof kern met aluminium buitenlagen. Het is sterk, licht, weerbestendig en brandvertragend. Dat maakt het perfect voor gebruik op een bouwplaats!

Ook hebben we diverse beachvlaggen geleverd. De keuze is gevallen op Polyglans als materiaal. Ook dat is brandwerend en daarnaast wasbaar. Zo garandeert deze optie een lange levensduur en hoge kleurechtheid.

Bij het plaatsen van dergelijke materialen nemen we nét iets langer de tijd dan gebruikelijk is. Waarom? We zijn echte perfectionisten en willen dat de signing perfect hangt. Soms is dat een uitdaging, want bouwhekken hebben een zwaar leven en zijn dus niet altijd even recht. Door bouwhekdoeken vanuit de hoeken te spannen lossen we dat op en is het resultaat uiteindelijk uitstekend.

Bouwhekdoeken bij het project Oostzijderpark
Bewegwijzeringsbord bij het project Oostzijderpark
Beachflag van hoge kwaliteit bij het project Oostzijderpark