Indruk maken doe je niet met een eenvoudige uitnodiging of visitekaartje op standaard papier. De mogelijkheden zijn tegenwoordig echt eindeloos. We kunnen tientallen verschillende materialen kiezen en op talloze manieren veredelen en afwerken. Er zijn dus genoeg bijzondere samenstellingen om over te schrijven. Vandaag stellen we je voor aan een uniek karton: Multiloft!

Multiloft is een ongestreken soort karton. Het valt op, want het is bijzonder stevig. Wat het nóg interessanter maakt is dat Multiloft een zogenaamd sandwichproduct is: je kunt tussenvellen toevoegen. En die kunnen in veel verschillende kleuren worden toegevoegd.

Het werkt zo: je kiest eerst welke kleur je de voor- en achterzijde wil hebben. Je kunt kiezen uit zwart, kraft, wit of ultrawit. Vervolgens kies je de kleuren van de tussenvellen waarbij er maar liefst 12 opties zijn. Je kunt tot wel drie tussenvellen toevoegen en daarmee eindeloos varieren. Maar vergeet niet, daarmee maak je de kaartjes ook steeds dikker. Multiloft gaat tot maar liefst 1290 g/m2!

Daarnaast is het ook nog mogelijk om je Multiloft-kaartjes te voorzien van laminaat: glans, mat of softtouch. Daarnaast zijn spotlak (zelfs opdikkend) en foliedruk ook mogelijk. Zelfs gecombineerd met elkaar. Maar vergeet niet: soms bereik je het mooiste resultaat door de kracht van het weglaten.

Tip! Niet alleen visitekaartjes en uitnodigingen kunnen we in Multiloft uitvoeren. We kunnen alles t/m A3-formaat voor je produceren op dit materiaal.

De tussenvellen van Multiloft zijn in vele verschillende kleuren te verkrijgen