De juiste afwerking van je drukwerk geeft een unieke look. Een simpele kaart wordt in een handomdraai een exclusief geschenk of uitnodiging door een slimme samenstelling.

Voor de personeelsvereniging van Koninklijke Ruig hebben we kaarten mogen produceren, waarmee zij een presentje in de vorm van een dinerbon aan hun leden gestuurd hebben. Om de kaart een exclusieve uitstraling te geven hebben we twee opvallende maar betaalbare keuzes gemaakt.

We hebben gekozen voor de kartonsoort Symbol Card. Deze houtvrije kartonsoort is éénzijdig gestreken. Met andere woorden: de voorkant heeft een prachtige zijdeglans, de achterzijde van de kaart is zeer mat.

Voor de chique uitstraling hebben we de voorzijde gedeeltelijk voorzien van gouden folie. Dit is zelfs bij kleine oplages mogelijk. De glanzende afwerking met kleine opdikking zorgt ervoor dat je de afwerking niet alleen ziet, maar ook kunt voelen.

Om het totaalplaatje compleet te maken zijn de kaarten verzonden in een zwarte envelop met Japanse sluiting. De touwsluiting geeft net een tandje meer beleving. Omdat hierdoor het openen van de envelop iets meer tijd kost, bouwt de spanning op en verhoog je de waarde van de actie.

Ook de vormgeving van deze kaart hebben we voor onze rekening mogen nemen. Het totaalplaatje dus! Eén van de ontvangers zei: “het leek net een uitnodiging voor een bruiloft!”. Een groot compliment (en zeker als je weet dat de kosten voor deze samenstelling vrij beperkt zijn)!

Kaart met goudfolie voor de Ruig Personeelsvereniging