IDD is een toonaangevende, professionele duikorganisatie met opleidingen van alle niveaus tegen de hoogste kwaliteit. Bij Printmethod ondersteunen we IDD en zusterorganisatie IADS op al onze disciplines: drukwerk, marketing en vormgeving.

Terwijl de wereld stil staat draaien IDD en IADS vol door. Door de lesmaterialen te vernieuwen, een gloednieuwe E-Learning te ontwikkelen en zelfs een complete introductie tot de duiksport uit te werken. Zodra het duiktoerisme weer op gang komt zijn IDD en IADS er klaar voor!

Wij hebben onder andere drukwerk, vormgeving en copywriting verzorgd. Daarnaast hebben we vertalingen van de materialen naar het Duits en Engels begeleid en het E-Learning systeem gevuld.

Open Water Diver boek

Het Open Water Diver-lesboek van IDD en IADS is volledig vernieuwd. We hebben ons bezig gehouden met het drukwerk, opmaak en vertalingen naar het Duits en Engels.

Lesboek voor IDD en IADS voor de Open Water Diver cursus

Mailing naar leden & duikscholen

Op basis van een beknopte briefing voor deze mailing hebben we de teksten geschreven en de vormgeving voor onze rekening genomen. Binnen 3 werkdagen was de mailing klaar voor verzending naar zowel leden als duikscholen.

Drieluik leaflet voor IDD en IADS

E-Learning als online lesmethode

Met de nieuwe E-Learning van IDD kunnen cursisten nog eenvoudiger de theorie tot zich nemen. Wij hebben ondersteund met het vullen van de content en het verzorgen van de vertalingen.

Open Water Diver E-Learning

Kunnen we ook iets voor jou betekenen? Neem dan contact met ons op!