Als je (lichamelijke) klachten hebt wil je graag iets doen om je beter en sterker te voelen. Daar is Welzijn op Recept voor ontwikkeld. Voor dit project hebben wij onlangs een grote verscheidenheid aan middelen mogen maken voor Gemeente Amsterdam.

Welzijn op Recept is een project waarbij aandacht en activiteiten als medicijn gebruikt worden. Bijvoorbeeld sporten en bewegen of vrijwilligerswerk doen om weer onder de mensen te komen. Zorgverleners kunnen burgers naar Welzijn op Recept doorverwijzen als hun patiënten het moeilijk vinden om alleen een oude of nieuwe hobby op te pakken. Een welzijnscoach helpt hiermee.

Voor de promotie van dit project moest een grote diversiteit aan drukwerk geleverd worden. Producten die nooit allemaal bij één producent besteld kunnen worden. En dan komt één van de grote voordelen van drukwerk zonder drukpers naar voren: wij regelen het gewoon.

We starten met de keuze van de juiste producent die aansluit bij jouw wensen. Snelle levering, milieuvriendelijke materialen of gewoon de meest voordelige optie? Geen probleem, wij putten uit een enorm netwerk en weten direct de beste match te maken. Door onze ervaring kunnen we scherp voor je inkopen, dus onder aan de streep kom je hier financieel nog voordeliger uit ook.

Vervolgens verzamelen we alle verschillende materialen voor je. We verpakken alles volgens jouw specificaties. Gecontroleerd en goedgekeurd natuurlijk. En als er iets misgaat – en laten we eerlijk zijn, dat gebeurt soms bij drukwerk – lossen we dat op tijd op. Daar merk je dus niets van, want we leveren een bestelling in één keer tijdig uit.

Met drukwerk zonder drukpers bespaar je tijd én geld. Maar we zorgen er vooral voor dat jij je kunt focussen op het werk dat jij belangrijk vindt. Geen gedoe, wij regelen het. En dat is de belangrijkste reden dat Gemeente Amsterdam Printmethod gekozen heeft.

Ook het gemak van zorgeloos drukwerk ervaren? Bel ons op 023 – 23 40 100.

Welzijn op recept drieluik folder
Welzijn op recept herbruikbare tas
Welzijn op recept roll-up banners
Welzijn op recept pen
Welzijn op recept mok
Welzijn op recept afsprakenflyer