Het is een belangrijke tijd voor politieke partijen, want de gemeente­raads­verkiezingen komen er weer aan. Er is genoeg te regelen, maar wat ons betreft kun je je tijd het beste besteden aan de inhoud. Dat is immers het belangrijkste, toch?

Printmethod is gespecialiseerd in campagnedrukwerk. In deze blog laten we de meest bestelde producten zien. Maar we kunnen je overal mee helpen – ook de vormgeving, mocht dat nodig zijn. We zeggen dan ook: Wij realiseren wat jij bedenkt!

Verkiezingsposters

Dé klassieke verkiezingsposter. Met grijsblauwe achterkant, zodat eventueel onderliggend drukwerk niet zichtbaar is. Eenvoudig met lijm te bevestigen op zuilen of billboards.

Alle maten leverbaar!

Raamposters

Je kiezers zijn de perfecte ambassadeurs. Verspreid raamposters en zorg dat jij en je partij zichtbaar zijn. Kleur de hele wijk!

Flyers

Onmisbaar in je campagne: flyers. Vertel je verhaal kort en krachtig en overtuig iedereen van jouw standpunten. Misschien wel het slimste én goedkoopste campagnemiddel, dubbelzijdig bedrukt dus alle ruimte voor je verhaal.

Campagneborden

Val op met lantaarnpaalborden, enkelzijdig of dubbelzijdig. Snel en eenvoudig te bevestigen. En door de lantaarnpaal is je boodschap dag en nacht zichtbaar!

Bierviltjes

Proosten op de toekomst? Dat doe je met onze bierviltjes. Dubbelzijdig te bedrukken, met jouw logo, standpunten óf een prikkelende stelling.

De mogelijkheden zijn eindeloos. Pennen, stickers, sleutelhangers, pepermuntjes – we kunnen alles bedrukken. En zoals we al schreven, ook de vormgeving nemen we graag voor onze rekening.

Meer lezen over wat wij doen?