Druk­werk zonder druk­pers

Je hebt een leuk project bedacht. Creatie is klaar en er zijn ook diverse offline-middelen nodig. Geen schermen en pixels, maar producten die je écht kan vasthouden en voelen. Dit kan van alles zijn: van brochures, stickers en banners tot POS-materiaal, complete huisstijlen of ’n mailing. Wij regelen dit voor je.

Diensten 

Advies 
We helpen je met keuzes maken op het gebied van middelen, materiaal, productiewijze en afwerking.

Inkoop
Door onze ervaring en ons grote netwerk kunnen we letterlijk alles voor je maken.

Projectbegeleiding
We begeleiden jouw complete drukwerkproject zodat jij dit met een gerust hart kunt loslaten.

Voor­delen 

  • Eén vast aanspreekpunt die alles voor je regelt
  • Onafhankelijke intermediair die scherp voor je inkoopt bij de beste drukkerijen
  • Uitgebreide controle van bestanden en eindproduct
  • Je krijgt precies wat je nodig hebt, zonder gedoe

Zo werken wij

Elk bedrijf blinkt ergens in uit. Zo hebben wij verstand van drukwerk en blinken we uit door onze service en klantgerichtheid. Wij weten dat elke drukkerij ook ergens in uitblinkt. Dat kan een productiemethode zijn, maar ook een specifieke dienst of een product.

We investeren veel tijd en energie in het opbouwen van een groot netwerk van leveranciers. Groot, klein, online, offline, ieder zijn ding. Samen kunnen wij het verschil maken voor onze klanten. We willen iedereen laten doen waar hij goed in is. Vraag en aanbod matchen dus.

Op zoek naar de juiste leverancier voor jouw fysieke marketingmaterialen is verleden tijd. Korte deadline? Done. Iets bijzonders? Leuk, laten we afspreken! We denken met je mee en nemen je werk uit handen. Zo krijg je precies wat je nodig hebt, zonder gedoe.

Bel ons voor:

3D-freesletters

Akoestische panelen

Autobestickering

Bedrukte giveaways

Beurswanden

Bierviltjes

Boeken

Briefpapier

Brievenbuspakketjes

Brochures

Direct mail

Displays

Dozen

Enveloppen

Folders

Fotobehang

Gevelreclame

Interne bewegwijzering

Kaarten

Kalenders

Kerstpakketten

Marketingpakketten

Menukaarten

Mondkapjes

Notitieblokjes

Onboarding dozen

Placemats

POS-materiaal

Posters

Privacyfolie

Raambestickering

Reclameborden

Relatiegeschenken

Roll-up banners

Spandoeken

Stickers

Tassen

Tijdschriften

T-shirts

Verpakkingsmateriaal

Visitekaartjes

Vlaggen

…en al je andere drukwerk­wensen!

Projecten

Leaflets

Communiceren wanneer het telt, daar geloven wij in. Zodoende werken we voor Ruig regelmatig concepten, recepten en leaflets uit. Onder andere dit prachtige exemplaar over wild.

Flyer

Het is belangrijk om in contact te blijven met je leden. Daarom hebben we voor IDD en IADS een flyer geschreven, vormgegeven en geproduceerd. En dat in drie werkdagen!

Boekjes

De jaarlijkse speelweek in Woubrugge is een lokaal evenement, speciaal voor basisschoolkinderen. We hebben de huis-aan-huis verspreide boekjes vormgegeven en geproduceerd.

Visitekaartjes

Voor Monique van Starre's Wijnshop hebben we visitekaartjes ontworpen met diverse achterzijdes. Gedrukt op stevig houtvrij offset met een mat laminaat voor een exclusieve afwerking.

Lesboek

Dit jaar is het Open Water Diver lesboek van IDD en IADS voor de sportduiker volledig vernieuwd. We zijn trots dat we hier een bijdrage aan hebben mogen leveren op het gebied van vormgeving en drukwerk.

Briefpapier

Briefing: diverse huisstijlmiddelen maken in een kleine oplage die luxe aanvoelt. Voor Dutch Real Invest hebben we briefpapier, enveloppen en visitekaartjes uitgewerkt.

Brochure

Van het borrelmoment tot het dessert, voor ontbijt of diner: je vindt de juiste brood- en keukenspecialiteiten bij Loustain. De brochure wordt jaarlijks geüpdatet. Daar krijg je toch trek van?

Pakket

Gemeente Amsterdam heeft een grote verscheidenheid aan drukwerk nodig. Daarom laten wij diverse leveranciers produceren, verzamelen het drukwerk en leveren het in één keer uit.

Canvassen

Mooie whisky komt van High Spirits. Deze importeur heeft prachtige merken in het gamma. Wij hebben de logo's op canvas gedrukt voor in de hal van hun kantoor.