Welkom: Druk­kerij Heem­stede

Zoek je een drukkerij in Heemstede? Dan ben je bij Printmethod aan het juiste adres! Het maakt niet uit waar je naar op zoek bent: flyers, posters, brochures of boeken. We kunnen het voor je maken. Of het nou één roll-up banner is of om 100.000 stickers gaat. Gegarandeerd voordelig drukwerk!

Druk­werk uit Heem­stede

Je vindt ons aan het Wilhelminaplein op nummer 22, in het oude pand van Kledingreparatie Wilhelmina. Dat is dus tegenover De Haarlemse Bakker, naast Van ’t Hof Wonen en Atelier NW.

Wil je langskomen? Bel ons dat eerst even op 023 23 40 100, dan zorgen we dat we er zijn. We zijn namelijk regelmatig op locatie bij onze klanten te vinden of we werken vanuit huis.

Laten printen in Heem­stede

Heb je een kleine printklus? Ook dat kunnen we voor je regelen. Als je wil sturen we de printklus direct naar je adres of haal je het binnen enkele dagen bij ons op.

Inlopen voor een printklus is bij ons niet mogelijk: we hebben in ons kantoor aan het Wilhelminaplein geen drukpers staan. “Klaar terwijl je wacht” geldt dus niet, maar binnen één of twee dagen kun je je drukwerk altijd wel verwachten.

Zoek je een copy­shop in Heem­stede?

Wil je flyers laten drukken of een mooi geboortekaartje? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! We kunnen je helpen met het ontwerp en het drukwerk! Dat doen we vanuit ons kantoor in Heemstede, aan het Wilhelminaplein. Mail ons je wensen of bel voor een afspraak, dan gaan we met plezier voor je aan de slag!

Projecten

Leaflets

Communiceren wanneer het telt, daar geloven wij in. Zodoende werken we voor Ruig regelmatig concepten, recepten en leaflets uit. Onder andere dit prachtige exemplaar over wild.

Flyer

Het is belangrijk om in contact te blijven met je leden. Daarom hebben we voor IDD en IADS een flyer geschreven, vormgegeven en geproduceerd. En dat in drie werkdagen!

Boekjes

De jaarlijkse speelweek in Woubrugge is een lokaal evenement, speciaal voor basisschoolkinderen. We hebben de huis-aan-huis verspreide boekjes vormgegeven en geproduceerd.

Visitekaartjes

Voor Monique van Starre's Wijnshop hebben we visitekaartjes ontworpen met diverse achterzijdes. Gedrukt op stevig houtvrij offset met een mat laminaat voor een exclusieve afwerking.

Lesboek

Dit jaar is het Open Water Diver lesboek van IDD en IADS voor de sportduiker volledig vernieuwd. We zijn trots dat we hier een bijdrage aan hebben mogen leveren op het gebied van vormgeving en drukwerk.

Briefpapier

Briefing: diverse huisstijlmiddelen maken in een kleine oplage die luxe aanvoelt. Voor Dutch Real Invest hebben we briefpapier, enveloppen en visitekaartjes uitgewerkt.

Brochure

Van het borrelmoment tot het dessert, voor ontbijt of diner: je vindt de juiste brood- en keukenspecialiteiten bij Loustain. De brochure wordt jaarlijks geüpdatet. Daar krijg je toch trek van?

Pakket

Gemeente Amsterdam heeft een grote verscheidenheid aan drukwerk nodig. Daarom laten wij diverse leveranciers produceren, verzamelen het drukwerk en leveren het in één keer uit.

Canvassen

Mooie whisky komt van High Spirits. Deze importeur heeft prachtige merken in het gamma. Wij hebben de logo's op canvas gedrukt voor in de hal van hun kantoor.