Designer van Heem­stede

Op zoek naar de juiste vormgever die een mooi ontwerp voor je kan maken? Wil je bijvoorbeeld visitekaartjes, een flyer of een poster laten ontwerpen? Dan hoef je niet verder te zoeken: bij Printmethod in Heemstede kunnen we je helpen met een prachtig én effectief design.

Vormgever in Heemstede

Vanuit ons kantoor aan het Wilhelminaplein hebben we een prachtig uitzicht: we zien de Oude Kerk en kijken recht op De Haarlemse Bakker. Het leeft dus altijd. En daar halen we inspiratie uit.

De mooiste designs laat je natuurlijk het liefst dicht bij huis maken. Daarom is het fijn dat je een ontwerper in Heemstede kunt vinden!

Grafisch design in Heemstede

Grafisch design is een vak. De beste grafische ontwerpen voor posters, flyers, visitekaartjes of brochures zijn de designs waar over nagedacht is. Daar helpen we je graag bij. Voor ons het ontwerpen van boeken, stickers en banners dagelijkse kost. En we vinden het nog leuk ook!

Bij Printmethod ontwerpen we voor iedereen: van grote bedrijven tot particuliere klanten. Wil je bijvoorbeeld een geboortekaartje laten ontwerpen? We doen het graag! Maar ook huisstijlen en verpakkingen vinden we leuk om te doen.

Webdesigner uit Heemstede

Zoek je een ontwerper die goed is in online? Zoek niet verder! Van websites tot banners, webshops of bladerbrochures. We geven vorm met het oog van een marketeer. Daarom weet je zeker dat je het perfecte resultaat krijgt. Neem nu contact met ons op!

Projecten

Webshop

Voor Starre's Wijnshop hebben we een Shopify webshop met diverse koppelingen mogen bouwen, bijvoorbeeld naar het boekhoudpakket en de vervoerder. Zo kan 'Starre' zich bezig houden met het leuke werk.

Leaflets

Communiceren wanneer het telt, daar geloven wij in. Zodoende werken we voor Ruig regelmatig concepten, recepten en leaflets uit. Onder andere dit prachtige exemplaar over wild.

Flyer

Het is belangrijk om in contact te blijven met je leden. Daarom hebben we voor IDD en IADS een flyer geschreven, vormgegeven en geproduceerd. En dat in drie werkdagen!

Boekjes

De jaarlijkse speelweek in Woubrugge is een lokaal evenement, speciaal voor basisschoolkinderen. We hebben de huis-aan-huis verspreide boekjes vormgegeven en geproduceerd.

Visitekaartjes

Voor Monique van Starre's Wijnshop hebben we visitekaartjes ontworpen met diverse achterzijdes. Gedrukt op stevig houtvrij offset met een mat laminaat voor een exclusieve afwerking.

Website

Soms is de briefing eenvoudig: “ik wil gewoon online vindbaar zijn”. Nou, dat kan! Voor Marianne van thuisreanimeren.nl hebben we daarom een eenvoudige onepager gebouwd.

Lesboek

Dit jaar is het Open Water Diver lesboek van IDD en IADS voor de sportduiker volledig vernieuwd. We zijn trots dat we hier een bijdrage aan hebben mogen leveren op het gebied van vormgeving en drukwerk.

Website

Ruig is de marktleider in Nederland op het gebied van wild & gevogelte. Met bijna 40 vestigingen in Nederland is het dé poelier. De website is van onze hand en we voeren regelmatig updates door.

Briefpapier

Briefing: diverse huisstijlmiddelen maken in een kleine oplage die luxe aanvoelt. Voor Dutch Real Invest hebben we briefpapier, enveloppen en visitekaartjes uitgewerkt.

Brochure

Van het borrelmoment tot het dessert, voor ontbijt of diner: je vindt de juiste brood- en keukenspecialiteiten bij Loustain. De brochure wordt jaarlijks geüpdatet. Daar krijg je toch trek van?